Bryllupssanger

siwpessarbryllupsfotograf1-202.jpg
 

Foto: www.josephpessar.com


Vielsen - Middagen - Festen


Kjære brudepar!

Gratulerer så mye med forlovelsen. Dere er kanskje i gang med planleggingen allerede, og dere har en av livets aller viktigste begivenheter i vente. I mitt yrke som sanger og artist, består min arbeidshverdag i stor grad av bryllupsmusikk. Jeg har over 10 års erfaring som bryllupssanger, og i sommersesongen har jeg æren av å synge i bryllup stort sett hver uke. Jeg har base i Oslo, men reiser både inn- og utenlands. Det er mange viktige elementer som skal på plass til den store dagen. Ikke glem musikken! En vielse vil ta en helt annen form når dere får høre deres favorittsanger, på noen av de mest uforglemmelige øyeblikkene av bryllupsdagen. Og viktigst av alt, velg musikk som passer akkurat dere!

Når dere har landet på musikken dere ønsker, er det noen viktige elementer som må på plass. Jeg hjelper dere med alt fra A til Å, og dette er alltid inkludert i mine priser og er en viktig del av mine forberedelser som bryllupssanger. Dette innebærer alt fra å kartlegge teknisk utstyr, samkjøring med bryllupsstedet/vielsesstedet, samt å planlegge og avholde lydprøver og øvinger der musikken skal fremføres. Alt skal gå på skinner, mens dere konsentrerer dere om andre viktige ting. Deres ønsker og drømmer er min drivkraft, og dere har min største oppmerksomhet i prosessen.

Av mine favorittsanger i bryllup går denne til topps for femte år på rad!


Sånn fungerer det når jeg er deres bryllupssanger:

Det aller letteste, er at vårt første møte er på mail, slik at vi fort kan finne ut om jeg er ledig på deres bryllupsdag, og at jeg får vite litt om dere. Trykk på kontakt, og skriv litt om dere selv og den store dagen. Allerede her begynner det viktige arbeidet. Nemlig å bestemme musikken. Noen brudepar har allerede bestemt seg for hvilke sanger de drømmer om å høre, mens andre trenger råd og veiledning. Jeg er her for dere, og vil med glede bistå dere i musikkvalget. Bor dere i Oslo? Hvorfor ikke møtes for en kaffe? Jeg har en repertoarliste, over mine favoritt bryllupssanger som jeg sender dere. Kanskje dere også har en favoritt der? Hvis ikke, ser jeg med glede på å tilnærme meg et materiale etter deres ønske. Det er litt billigere å velge sanger fra repertoarlisten. Rett og slett fordi jeg bruker færre timer på øving, planlegging, innkjøp av noter osv. Når musikken er valgt, går jeg i kontakt med bryllupsstedet/vielsesstedet og planlegger det hele, slik at vi får en musikalsk opplevelse av så høy kvalitet som overhodet mulig.


Vielse i kirke:

I gjennomsnitt synger jeg to sanger under vielsen. Likevel er det vanlig å bare ha én, og også tre. Dere bestemmer. Kanskje vil dere ha en av sangene til inn eller utgang? Når det kommer til akkopagnement er det som regel gratis å benytte seg av kirkeorganisten. Velger dere denne løsningen, går jeg i dialog med han eller henne, leverer noter, planlegger øvinger og avtaler alt det musikalske. Jeg kan naturligvis ikke gå god for en hver kirkeorganist på forhånd, men jeg har gode erfaringer med dette. Jeg har også egne gitarister og pianister som kan bli med oss i kirken ved behov eller ønske. (Pris for dette nederst). Så, uansett om vi går for kirkeorganist, eller en av mine musikere, kan dere være trygge på at jeg tar full kontroll på prosessen. Og at alle involverte står klare og godt forberedt når vielsen starter.


Vielse ute, eller i lokale:

Her gjelder akkurat det samme som i en kirkevielse. Den eneste forskjellen er at det ikke er så lett å oppdrive en kirkeorganist, og vi må derfor benytte oss av en av mine musikere. Eller flere om ønskelig. I disse tilfellene må vi vurdere stedet og kartlegge hva slags lydutstyr vi har behov for. Ofte disponerer vi eget lydutstyr, men i veldig store lokaler og i noen vielser utendørs er det behov for å leie inn noe mer. I disse tilfellene vil jeg sende dere et pristilbud som dere tar stilling til før vi bestiller.

Sang under middagen:

Det har blitt mer og mer vanlig å ha musikalske innslag under middagen. Dette kan være i forbindelse med en tale, før dere setter dere til bords, eller når middagen er ferdig og festen skal begynne. Når det kommer til praktiske og tekniske løsninger her, gjelder akkurat det samme som ved vielser ute eller i lokale. Her bruker jeg eget lydutstyr i 90 % av tilfellene. Jeg tar selvfølgelig, også her kontakt med stedet og sørger for at alt er godt planlagt.


Underholdning på festen:

Ønsker dere underholdning på festen, tilbyr jeg flere ulike løsninger. Vi kan blant annet være fullt band, som spiller musikksett etter deres ønske. Her bør dere gjøre dere opp noen tanker om følgende:

Når på kvelden skal underholdningen skje? Skal det være taffelmusikk mens gjestene mingler etter middagen, eller skal det danses til musikken senere på kvelden? Eller kanskje dere ønsker dere noen live-innslag før DJ tar over. Jeg arrangerer også underholdningsinnslag som inneholder overraskelser til bruden eller brudgommen. Her kan også andre sangere, musikalartister eller dansere engasjeres, og det er nesten bare fantasien som setter stopper. Om du ønsker et rolig, festfylt eller humoristisk underholdningsinnslag på bryllupsfesten er mulighetene altså mange.


Priser 2019 og 2020:


Sang i vielse:

1 eller 2 sanger fra repertoarliste: 4500 kr

2 sanger, hvor én er fra repertoarliste: 5000 kr

1 eller 2 sanger, ikke fra repertoarliste: 5500 kr

1 eller to sanger trio: 9000 kr. (Egen liste for dette).


Sang under middagen:

1 eller to sanger fra repertoarliste: 4500 kr

2 sanger, hvor én er fra repertoarliste: 5000 kr

1 eller to sanger, ikke fra repertoarliste: 5500 kr

3 eller 4 sanger: 6000 kr


Priser egne musikere:

Gitarist: fra 2500 kr

Pianist: fra 2500 kr


Ta kontakt for å få tilsendt repertoarliste og for priser for sang og underholdning på festen. Lurer du på noe så bare spør, så svarer jeg ved første ledighet.


Jeg gleder meg til å høre fra deg.